Din faste leverandør af rengøringsartikler

   Søg i varekataloget:
   

   eller

   


Vi leverer alle dine rengøringsartikler


SERVICE ORIENTERET TOTAL LEVERANDØR

Til det professionelle rengøringsmarked


Clean Supply A/S er en 100% ren dansk handelsvirksomhed med salg af rengøringsmidler, rekvisitter, papirvarer, måtter og maskiner samt relaterede produkter og serviceydelser til professionelle brugere.

Clean Supply A/S blev etableret i 1998 og har hovedsæde i Glostrup med over 1.000 m² centrallager og administration.

----------------------------------------------

Clean Supply tilbyder dig nogle af rengøringsbranchens mest erfarne personer, som har opbygget en meget stor viden, erfaring og knowhow omkring kemi, overflader, specialopgaver, rengøringsmetoder mm.


Clean Supply ønsker at være rengøringsbranchens bedste leverandør og samarbejdspartner.


Clean Supply sætter kunden i fokus, det betyder at vi opfatter kunden som vores partner.


Clean Supply leverer nogle af markedets absolut bedste produkter og kan som totalleverandør opfylde alle behov til daglig-, hoved-, special- og industrirengøring.


Clean Supply ønsker at levere individuelle rengøringsløsninger til den professionelle rengøringsbranche. 


Med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov giver vi altid en professionel rådgivning og support.


Clean Supply har fokus på: økonomi, ergonomi og miljø – herunder produkter med Svanemærket.


DANSK VIRKSOMHED - landsdækkende
DANSK producerede rengøringsmidler
SVANEMÆRKEDE produkter

- ARBEJDSMILJØ

- EFFEKTIVITET

- YDRE MILJØ

 

”DIN NYE PARTNER – FREMTIDENS VALG”


Vi leverer mere end blot alle dine rengøringsartikler

”Ønsker du retten til at drive virksomhed, så har du pligten til at deltage aktivt i løsningen af samfundsproblemerne.”

- Erik BuskHos Clean Supply A/S ønsker vi ikke blot at levere en god service og gode miljøvenlige produkter til vores samarbejdspartnere, vi ønsker også at deltage aktivt i løsninger af vores samfundsproblemer.


For os er det vigtigt at integrere arbejdsmiljø, effektivitet og det ydre miljø i vores virke. Dette mener vi at vi netop kan opfylde med en fokuseret tilgang til CSR.


For mange virksomheder er CSR forbundet med miljø. Dette er også tilfældet i Clean Supply A/S, hvor vi distribuerer produkter med Svanemærket, for netop at deltage aktivt i de miljømæssige samfundsproblemer.

I CSR ligger der også et nært beslægtet socialt ansvar, som vi I Clean Supply A/S ser en menneskelig-, social- og samfundsmæssig værdi i at varetage. Det styrker vores arbejdsmiljø, både for os og for andre.


Vi kan alle, som virksomhed, være med til at løfte et socialt og samfundsmæssigt ansvar. Vi kan åbne vores døre og vores mindset og dermed tage ansvar for de borgere i vores samfund, der har andre udfordringer end blot ledighed.


Hos Clean Supply A/S stiller vi vores virksomhed, vores ansatte og faciliteter til rådighed, for i et tæt samarbejde med kommunerne at skabe mulighed for mennesker med nedsat arbejdskapacitet for at optimere og styrke denne og derved vende tilbage til arbejdsmarkedet.


Vi ønsker i Clean Supply A/S at arbejde målrettet med social ansvarlighed på arbejdsmarkedet, ved at give mennesker med begrænsede ressourcer mulighed for at bidrage til fællesskabet og dermed opbygge selvværdsfølelse der skaber værdi for alle.

Copyright © 2017 ---. CleanSupply A/S