Din faste leverandør af rengøringsartikler

   Søg i varekataloget:
   

   eller

   


Vi leverer alle dine rengørings artikler


SERVICE ORIENTERET TOTAL LEVERANDØR

Til det professionelle rengørings marked


Clean Supply A/S er en 100% ren dansk handelsvirksomhed med salg af rengøringsmidler, rekvisitter, papirvarer, måtter & maskiner samt relaterede produkter og serviceydelser til professionelle brugere.

Clean Supply A/S blev etableret i 1998 og har hovedsæde i Glostrup med over 1.000 m2 centrallager og administration.

----------------------------------------------

Clean Supply tilbyder dig nogle af Rengøringsbranchens mest erfarne personer, som har opbygget en meget stor viden, erfaring og know how omkring kemi, overflader, specialopgaver, rengøringsmetoder mm..


Clean Supply ønsker at være Rengørings branchens bedste leverandør og samarbejdspartner.


Clean Supply sætter kunden i fokus = vi opfatter kunden som vores partner.


Clean Supply leverer nogle af markedets absolut bedste produkter og kan som totalleverandør opfylde alle behov til daglig-, hoved-, special- og industrirengøring.


Clean Supply ønsker at levere individuelle rengøringsløsninger til den professionelle rengøringsbranche. 


Med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov giver vi altid en professionel rådgivning og support.


Clean Supply har fokus på: økonomi, ergonomi og miljø – herunder Svanemærkede produkter.


DANSK VIRKSOMHED - landsdækkende
DANSK producerede rengøringsmidler
SVANEMÆRKEDE produkter

- ARBEJDSMILJØ

- EFFEKTIVITET

- YDRE MILJØ

 

”DIN NYE PARTNER – FREMTIDENS VALG”


Vi leverer mere end blot alle dine rengøringsartikler

”Ønsker du retten til at drive virksomhed, så har du pligten til at deltage aktivt i løsningen af samfundsproblemerne.”

- Erik BuskHos Clean Supply A/S ønsker vi ikke blot at levere en god service og gode miljøvenlige produkter til vores samarbejdspartnere, viønsker også at deltage aktivt i løsninger af vores samfundsproblemer.


For os er det vigtigt at integrere arbejdsmiljø, effektivitet og det ydre miljø i vores virke. Dette mener vi at vi netop kan opfylde meden fokuseret tilgang til CSR.


For mange virksomheder er CSR forbundet med miljø. Dette er også tilfældet i Clean Supply A/S, hvor vi distribuerer Svanemærkedeprodukter, for netop at deltage aktivt i de miljømæssige samfundsproblemer.

I CSR ligger der også et nært beslægtet socialt ansvar, som vi I Clean Supply A/S ser en menneskelig-, social- ogsamfundsmæssigværdi i at varetage. Det styrker vores arbejdsmiljø, både for os og for andre.


Vi kan alle, som virksomhed, være med til at løfte et socialt og samfundsmæssigt ansvar. Vi kan åbne vores døre og vores mind-setog dermed tage ansvar for de borgere i vores samfund, der har andre udfordringer end blot ledighed.


Hos Clean Supply A/S stiller vi vores virksomhed, vores ansatte og faciliteter til rådighed, for i et tæt samarbejde med kommunerne,at afhjælpe og afklare borgere i samfundet, der har andre udfordringer end blot ledighed, til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.


Vi ønsker i Clean Supply A/S at arbejde målrettet med social ansvarlighed på arbejdsmarkedet, ved at give mennesker medbegrænsede ressourcer mulighed for at bidrage til fællesskabet og dermed opbygge selvværdsfølelse der skaber værdi for alle.

Copyright © 2017 ---. CleanSupply A/S